Contact
Projecten
Studio

Bijvoet architectuur & stadsontwerp heeft een breed aandachtsveld en ruime ervaring: vanaf de precieze, gedetailleerde schaal van bouwkundige projecten, tot en met het wijde blikveld en de strategische langetermijnplanning behorend bij stedenbouwkundige plannen. Tot zover niets bijzonders.

Maar wij zoeken opdrachtgevers met lef, en met oog voor het bijzondere van het gewone; opdrachtgevers die graag in nauwe samenwerking een project tot stand willen brengen, maar ook verantwoordelijkheid uit handen kunnen- en willen geven; opdrachtgevers die belang hechten aan zorgvuldigheid en duurzaamheid zonder de grote lijn uit het oog te verliezen; opdrachtgevers die bescheidenheid weten te appreciƫren en tegelijkertijd durven in te zetten op contrast en op effect; opdrachtgevers die flexibel zijn en bereid tot experiment en die, tot slot, besluitvaardig zijn zonder overhaast te zijn.

Is dat niet wat veel gevraagd? Misschien wel, maar wij zijn er stellig van overtuigd dat alleen samen met bijzondere opdrachtgevers goede en mooie projecten tot stand kunnen komen. Vandaar...!
Privacyverklaring
CV Caroline Bijvoet
Informatiefolder (ver)bouwen particuliere markt